Find forførende kimonoer

08 January 2020
Cecilie Mortensen

editorial

Der kan være god grund til at investere i en lækker kimono, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af dig selv overfor din partner. En kimono kan både være utrolig elegant samtidig med at være forførende, hvilket er den perfekte kombination til soveværelset. 

Det er dog ikke altid lige til, hvor man skal starte, hvis man gerne vil overraske sin partner. Med en kimono kan du få et stykke lingeri, som kan komme til at vise dine former, samtidig med at den er elegant. Samtidig er en kimono helt ideel at kombinere med flotte trusser og BH inden under. Fordelen er her ved en kimono, at man selv kan styre, hvor udfordrende og forførende den skal være. 

En kimono kan dog også være for dig, som ønsker at iklæde dig noget lækkert, når du skal i seng, som både er stilet, elegant, og som samtidig viser din krop på en forførende måde. 

Når du skal vælge din kimono

Når man skal vælge den kimono, man ønsker, så gør det ikke noget, at kvaliteten samtidig er i top. Det gør det også bare mere sandsynligt, at den bliver brugt oftere. Derudover vil man også kunne mærke, hvordan kimonoen nærmet smyger sig ind til kroppen, så alle kvindelige former kan ses.

Når man skal vælge en kimono, så kan man også vælge ud fra design, type, og om den skal være helt gennemsigtig og afslørende, eller om du selv ønsker at kunne styre, hvor forførende den er. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien som sætter grænser for, hvilket udtryk du kan ende med at få. Det gælder især, hvis du kombinerer kimonoen med alt fra en corsage, korset, hofteholdere til dit undertøj og meget mere. Hvis du ønsker at finde din næste kimono, så finder du inspiration til lingeri lige her.