Find det bedste tilbud på gulvafslibning i Nivå

11 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Står du og familien for at skulle flytte ind i jeres nye bolig i skønne Nivå – og mangler I blot at få nøglerne i hånden, førend indflytningen kan påbegyndes? Så bør I tøve en kende.

Selv om det er fristende at hive hele flyttelæsset på plads med det samme, er det smart at få overstået en eventuel renovering først. Det er klart at man efter måske måneders boligjagt sukker efter at få foden under eget bord. Men det er nu mens boligen står tom at håndværkerne har de bedste muligheder for at komme godt og grundigt i bund med deres respektive opgaver, her under for eksempel malerarbejde og afslibning af gulve.

Når først møbler, tæpper og andet indbo er på plads i stuer og værelser har du forpasset chancen for at få sat gulve, lofter, vægge og indvendigt træværk flot i stand. Derfor bør familien lige vente et par uger med at rykke ind – og så vil I til gengæld kunne glæde jer over en smuk og nyistandsat bolig, som er klar til at blive transformeret om til et hjem.

Lad det lokale gulvfirma sætte trægulvene flot i stand

Er boligen belagt med flotte, massive trægulv har du alt at vinde ved at lade en professionel gulvsliber få lov at renovere disse. Det er meget lidt sandsynligt at den forrige beboer har sat gulvene i stand op til flytningen, og derfor vil de bære præg af den slitage som er blevet dem påført i løbet af de seneste år.

Med en grundig gulvafslibning og en efterfølgende overfladebehandling vil du på effektiv vis kunne slette disse spor, og få et langt flottere og mere ensartet trægulv. Og vælger du at overlade denne opgave til en rutineret og erfaren gulvmand er du samtidig garanteret det smukkeste og mest holdbare resultat samtidig med at du selv slipper for det hårde slid.

Du kan få et godt tilbud på en gulvafslibning i Nivå via hjemmesiden dbf-gulvservice.dk