Find det bedste rejseudstyr til din ferie

26 July 2021
Astrid Pedersen

Skal du og din familie ud og rejse – og skal selve rejsen til den planlagte destination helst forløbe så gnidningsfri som overhovedet muligt? Så bør du investere i det bedste rejseudstyr.

Hvis du sørger for at være velforberedt vil I kunne undgå stress i lufthavnen, på flyet og på hotellet. Og derfor er det en god idé at lave en liste over det udstyr og tilbehør som skal være på plads inden I rejser.

Kufferten – en vigtig del af dit rejseudstyr

Det er essentielt at hele familien er i besiddelse af lette, solide og rummelige kufferter.

Foruden den store rejsekuffert som skal indeholde tøj og sko til hele opholdet bør I have mindst én kabinekuffert med på flyet. Denne kan indeholde diverse fornødenheder som I ikke vil være foruden i flere dage, skulle I være så uheldige at miste den indtjekkede kuffert.

Det kan for eksempel være toiletartikler og undertøj. Og så er det smart at transportere diverse elektronik i kabinekufferten samt det læsestof og øvrig underholdning I skal bruge på flyrejsen.

Støttestrømper til de lange flyture

Skal I sidde mere end et par timer i flyet bør I først iføre jer støttestrømper. Med støttestrømper, også kaldet kompressions strømper, minimeres risikoen for blodpropper og ødem.

Det kan være rigtig ubehageligt at komme frem til ferie destinationen med hævede fødder – især hvis det er varmt. Det kan tage flere dage for fødderne at få deres normale størrelse igen. Og derfor bør du altid bruge støttestrømper når rejsen foregå med fly.

Sovemaske til flyet

På de helt lange flyture bør du sætte tid af til at sove. I hvert fald hvis du ønsker at bevare din døgnrytme og undgå jet lag. Du kan med fordel investere i en god sovemaske som kan hjælpe dig med at lukke lyset ude mens du slumrer.

Du kan finde tests af rejseudstyr på Ferieudstyr.dk