Find den rette hunderace på blog om dyr

05 December 2019
Astrid Pedersen
Find den rette hunderace på blog om dyr

Står du for at skulle anskaffe en hund, er der rigtig mange overvejelser, du bør gøre dig inden du styrter ud til nærmeste avler eller til det lokale internat.

Først og fremmest skal du selvfølgelig være klar over, at du påtager dig et stort ansvar ved anskaffelsen af en hund. Der er meget arbejde i at have hund uanset hvilken race eller type hund, du vælger. De fleste hunde skal luftes og motioneres dagligt, således at deres behov for at røre sig imødekommes.

Har du valgt at anskaffe en hundehvalp, skal du være forberedt på en del arbejde i forbindelse med optørring af efterladenskaber, lige som du skal sætte tid af til at gå i hundeskole med hvalpen, så den kan få den rette træning fra begyndelsen. Skipper du hundetræning i de tidlige måneder af hundens liv, kommer du til at fortryde det senere hen.

Find en hunderace, som passer til dig og din familie

Det kan også godt betale sig at sætte sig ind i de forskellige racer og deres varierende karakteristika. Måske synes du, at dalmatinerne er smukke med deres slanke og atletiske bygning og sorte pletter. Men en dalmatiner kræver en del mere arbejde og tålmodighed end andre almindelige hunderacer, hvilket du bør være opmærksom på. Hvis du leder efter et sted, hvor du kan få mere at vide om de forskellige hunderacer i Danmark, kan du kigge forbi dyrebloggen.dk. På dyrebloggen.dk gennemgås en række forskellige hunderacer, for eksempel Dogo Argentino, Amerikansk Pitbull Terrier, Amerikansk Bulldog, Fila Brasiliero, Puddel, Golden Retriever og Amerikansk Staffordshire Terrier.

Sørg for at din hund er up to date med vaccinationer

På dyrebloggen.dk kan du samtidig få en overordnet gennemgang af de vaccinationer, som skal beskytte din hund imod de mest almindelige og farlige sygdomme og parasitter. Du kan få mere information på dyrebloggen.dk/krav-til-vaccination-til-din-hund/