Find den optimale forsendelse af pakke

15 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle sende en eller flere pakker – enten internt i Danmark, eller til det store udland? Så kan det godt betale sig for dig at undersøge dine muligheder nøje. Det er nemlig ikke helt ligemeget hvilken service, du vælger til hvilke formål.

Hvordan finder jeg den bedste forsendelses service i Danmark?

Der er rigtig mange aktører på markedet for fragt og forsendelse. Det kan således godt være rigtig vanskeligt at danne sig det store forkromede overblik, og på baggrund deraf vurdere hvilken der tilbyder den bedste service til den billigste pris.

Her skal du først og fremmest kigge på dine behov for forsendelses tjenester. Skal du som privat person sende en pakke til en ven eller til et familiemedlem her i Danmark, eller har du som indehaver af en butik eller en webshop behov for en fast aftale med et fragt selskab omkring levering af flere pakker på ugentlig basis?

Der er nemlig stor forskel på hvilke løsninger som matcher de forskellige situationer. Og det bør du tage med i dine overvejelser, når du vælger din leverandør af fragt ydelser.

Lav et pristjek før du sender din pakke

Når du står for at skulle vælge om du skal benytte UPS, DAO, Bring, DHL, Fedex, GLS, PostNord eller et lignende fragt og distributions firma, bør du først og fremmest tjekke operatørens aktuelle priser. Dette kan gøres nemt ved hjælp af den smarteprisberegner, som de fleste forsendelses virksomheder præsenterer på deres respektive hjemmesider.

Dernæst skal du tjekke hvorledes det forholder sig med hensyn til leverings tider på forsendelser hos de valgte firmaer. Og sluttelig er det en fordel, hvis du og modtageren af din forsendelse har mulighed for at spore pakken, enten far en hjemmeside eller via en smart app.

Læs mere om forsendelse af pakker på forsendelseafpakker.dk