Facadeelementer: Derfor er de effektive

20 April 2020
Cecilie Mortensen
Facadeelementer: Derfor er de effektive

I ethvert projekt og enhver branche kan det være en fordel, når man kan effektivisere noget at arbejdet. Det kan nemlig betyde, at man potentielt kan spare tid. Det kan betyde, at man kan spare penge. Og det kan det betyde, at man får frigivet mere tid – og hvem vil ikke gerne det?  

Når det kommer til byggebranchen, så er der særligt en ting, som kan være med til at effektivisere et byggeprojekt. Den ting er betonelementer. Når du forestiller dig et byggeprojekt, som skal et lejlighedskompleks, så er der ingen tvivl om, at det er et stort projekt. Der skal bygges mange vægge på hver etage, og der skal også tilpasses de facader, lejlighederne skal have. Med betonelementer kan man få speciallavet mange af de vægge, facader og skillevægge, som kan bruges i et byggeri – og det er smart af flere grunde. Lad os kigge nærmere på f.eks. facadelementer. 

Det effektive ved facadeelementer

Med facadeelementer kan man få speciallavet en facade. Det gælder både ift. den højde, bredde og længde, som facadeelementer skal have. Men det gælder også ift., hvor der skal være plads til vinduer og døre. På den måde sparer man altså også tid, da man allerede er langt i processen, når man får delene til facaden. Opgaven lyder derfor primært på, at man skal montere de mange dele, der kommer. 

Når det er sagt, så kan man også sætte eget præg på facadeelementer. Det gælder også ift. den overfalde, betonet har, og ikke mindst den farve, det ender med at have. Den mulighed har man bl.a. også, når man får dem produceret hos Præfa, som har arbejdet med facadeelementer og betonelementer i mange år – for her kommer du helt sikkert godt i mål. Du kan læse mere om dine muligheder her, når du skal have elementer i beton til et byggeprojekt.