Få reguleret de skæve tænder med en gennemsigtig bøjle

07 May 2021
Silje Hansen

editorial

Nu har du langt om længe muligheden for at gjort noget ved de tænder, som du er utilfredse med. Det kan være, at de er skæve eller du har store mellemrum mellem tænderne. Med en invisalign behandling kan du sikkert, effektivt og diskret få behandlet dine tænder. Selve behandlingen består af en gennemsigtig bøjle, som du skal have på tænderne. Det er dermed en usynlig bøjle, som omgivelserne næsten ikke vil lægge mærke til, mens dine tænder retter sig på plads. 

Der er mange unge og voksne der vælger en invisalign behandling, fordi den traditionelle bøjle bliver for synlig og voldsom at have på. Der er naturligvis også andre store fordele ved at vælge en invisalign behandling, som vi kommer nærmere ind på i denne artikel.

Hvad er grunden til at du skal vælge en invisalign behandling?

Der er som sagt mange der allerede har valgt en invisalign behandling, hvorfor det er en populær behandling. En af de primære grunde til at folk vælger denne form for tandregulering er fordi den er meget diskret. Derudover er den mindst lige så effektiv som en almindelig skinne eller ganebøjle. 

En anden stor fordel ved at vælge invisalign behandling er også, at det er en bøjle der bliver designet og skræddersyet til dine tænder. Det kommer dermed til at sidde godt og behageligt i munden sammenlignet med de normale togskinner. 

Du kan med den gennemsigtige bøjle spise lige det du har lyst til, da du let kan tage den af og på. Det gør det også nemmere, når du skal børste dine tænder. Her er det dog et krav, at du har bøjlen på i mindst 22 timer i døgnet for at du får den bedste effekt. 

Få en gratis forundersøgelse i Frederikshavn

Hvis du er i tvivl om det er det rette valg for dig eller om du kan forvente nogle gode resultater, kan du booke en forundersøgelse her hos yousmileismile.dk