Få malet dit hjem af et malerfirma

20 May 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du har planer om at dit hjem skal males. Enten fordi du er flyttet til en ny bolig eller det blot trænger til ny maling. Mange kaster sig over selv at male hvilke man også sagtens kan med der er flere fordele ved at vælge at få en maler til at male i stedet.

Ikke alene slipper du for selv at blive smurt ind i maling. Som regel ender det også med at der kommer maling på gulvet og mange andre steder uanset, hvor godt man syntes man har dækket af. Det er noget af det man slipper for ved at benytte sig af en professionel maler. Det kunne f.eks. være et malerfirma i Gentofte.

Gør brug af malerens erfaring

En maler er en uddannet håndværker og derudover har han en lang erfaring, ikke alene med at male, men også en lang erfaring, som du med glæde kan gøre brug af. Han kan råde og vejlede dig til, hvilke farver du med fordel kan få malet dine vægge i, hvis du gerne vil have andet på væggene end den traditionelle hvide, som har været brugt de sidste mange år. Med farver kan man lave “optisk bedrag” og få et rum til at virke større eller mindre. Rummet kan også komme til at virke højere eller lavere. 

Hvordan finder du den rigtige maler

Med mindre du allerede har god erfaring med en maler fra tidligere, er det en god ide at sætte tid af og bruge den på at finde den helt rigtige. Hvis du blot ringer til den første og bedste risikere du at betale for meget for opgaven, men hvis du ringer til mindst 3 for du til at starte med en ide om prisniveauet. Husk det ikke altid er den billigste der er den bedste. Der kan f.eks. være forskel på den maling der bruges.