Få lavet åbningen til terrassedøren større, så du har plads til en dobbelt terrassedør

21 October 2021
Emilie Ann Jacobsen

Har du kun en enkelt terrassedør i øjeblikket, kan det betale sig for dig, at du får lavet åbningen større, så du kan få dobbelte terrassedøre i den. På den måde får du et meget bedre flow mellem haven og boligen. Samtidig får du også meget mere lys ind i stuen. Selv når dørene er lukkede, vil du altså have en langt bedre forbindelse til haven, end hvis du kun havde en dør. 

Når du har fået lavet åbningen til din terrassedør større, kan du for eksempel købe dobbelte terrassedøre hos klarvinduer.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for døre. Dermed kan du nemt finde den, der passer til din bolig. Det er både i forhold til stilen, hvor meget privatliv du vil have og mange andre faktorer, som det er vigtigt, at du tænker over. 

Hos klarvinduer.dk kan du være sikker på at finde det, lige meget hvad du leder efter. Deres kunder er meget tilfredse med dem. De har en 4,4 rating på Trustpilot. Derfor kan du altså trygt bestille din nye terrassedør hos dem. 

Få lavet døre, der passer til dine mål

Måske er der ikke plads til en døråbning i standardstørrelse der, hvor din terrassedør skal være. I det tilfælde er det heldigt, at du overvejer at handle hos klarvinduer.dk. Hos dem kan du nemlig både købe døre på standardmål og efter specialmål. Har du brug for døre i specialmål, måler du altså bare op til dem og sender din ordre af sted. Så sender de døre i de rette mål til dig. 

Du kan nemt selv måle op til din dør. Sørg altid for at måle ydersiden af døråbningen og mål flere steder, så du er sikker på, at åbningen ikke er skæv, og at du ikke er kommet til at måle forkert. Træk omkring to centimeter fra målet, så der er plads til en fuge rundt om døren.