Få hjælp til indvendig maling hos en professionel maler

11 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal boligen males indvendig – og er du i den forbindelse nødt til at opmagasinere møbler, tæpper og andet indbo? Så vil du nok foretrække, at maling af lofter, vægge og træværk kan foregå i en vis fart. Opbevaring af møbler er nemlig ikke nogen billig affære. Og indvendig maling af såvel huse som af lejligheder er ikke noget, som er overstået på en dag. Slet ikke hvis man selv skal varetage samtlige opgaver i forbindelse dermed.

Malerarbejde – hårdt og tidskrævende

Uanset om du bor i et stort hus eller i en mindre lejlighed vil du altid som minimum skulle rive en uge ud af din kalender hvis du selv skal forestå hele malerarbejdet.

Der er megen forberedelse involveret i malerarbejde. For det første skal du dække hele boligen af. Gulve og eventuelt tilbage værende møbler skal dækkes med tæt sluttende plast og pap, og stik kontakter samt paneler, vinduesrammer, dørkarme og lignende skal tilsvarende dækkes af med maler tape for at undgå stænk fra maler ruller og pensler.

Du skal måske rive gammelt væv eller tapet ned, og samtlige huller og ujævnheder i pudset skal spartles ud for at gøre overfladen jævn. Her efter skal væggene slibes ned med groft og fint sandpapir, vaskes og primes med blåt vand. Hernæst kan det egentlige malerarbejde påbegyndes, forudsat at pudset er i så god stand, at der ikke er behov for opsætning af filt eller en fuldspartling.

Hvordan får jeg mit malerarbejde udført hurtigst muligt?

Alt i alt er malerarbejde en tidskrævende opgave – og derfor er det en rigtig god idé at overlade den til de professionelle. Med et malerfirma har du mulighed for at få flere malere på opgaven ad gangen, hvilket vil spare en del tid. Og så er du garanteret et professionelt udseende og holdbart resultat.

Kontakt dit lokale malerfirma på https://malerkanonen.dk/