Få hjælp til dit renoverings projekt hos din lokale maler

11 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal huset eller lejligheden shines op – og må boligen gerne fremstå 100% nyistandsat når renoveringen er til ende? Så bør du benytte dig af professionelle håndværkere. Selv om det ikke er den store forkromede istandsættelse med nybyggeri, ombygning eller tilbygning der skal til kan det stadig godt betale sig at overlade de større opgaver til dygtige fagfolk så som malere og gulvslibere.

Netop indvendig maling af vægge, lofter og træværk samt afslibning og efterbehandling af trægulve er nogle særdeles hårde og tidskrævende opgaver – især hvis du skal gøre det hele selv. Derfor bør du så tidligt som muligt i projektet få fat på de relevante håndværkere, som kan hjælpe dig med at komme sikkert i gang – og i mål – med din renovering.

Lad et malerfirma hjælpe dig med indvendig maling

Når du vælger at overlade malerarbejdet til et professionelt malerfirma, slipper du for selv at skulle udføre det hårde arbejde – og for at skulle løse alle de opgaver, som knytter sig hertil, på egen hånd.

Der er for det første et kæmpe stykke forarbejdet forbundet med det selv at male sin bolig. Du skal ud og købe udstyr og materialer så som pensler, ruller, bakker, spande, sandpapir, malertape, afdæknings materialer – og så selvfølgelig grunder, lofthvidt, primer og maling. Du skal selv afdække alle gulve, møbler, paneler, vinduesrammer, dørkarme, stik kontakter og så videre. Og så kan du endelig komme i gang med at slibe, vaske og prime dine vægge, så disse er klar til at modtage det første af måske 2 – 3 lag maling.

Du vil hurtigt opdage, at det langt bedre kan betale sig at lade et malerfirma varetage opgaven med indvendig maling af din bolig. Hos Malerkanonen kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud på dit malerarbejde fra et lokalt malerfirma i Gladsaxe – læs mere på Malerkanonen.dk