Få hjælp til bevarelse af dit tandsæt hos en dygtig tandlæge

07 December 2021
Astrid Pedersen

editorial

Har du ikke været hos din tandlæge en eneste gang i løbet af de seneste mange år? Så bør du faktisk se at komme af sted.

Hvordan kan en tandlæge hjælpe mig?

Måske har du mest af alt erfaringer med tandlæger som er lidt for glade for deres tandlæge bor. Men du behøver ikke at være nervøs når du sætter dig i stolen hos en kompetent og erfaren tandlæge.

En tandlæge anno 2021 vil nemlig kunne hjælpe dig med andet og mere end blot udboring og fyldning af huller i tænderne. Faktisk vil du, såfremt du passer dine årlige eller halvårlige tandlæge besøg, kunne få den bedste hjælp til at forebygge karies og dermed helt undgå de grimme huller.

image

Du vil kunne få efterset dine tænder og dit tandkød – og tandlægen vil ved det mindste tegn på forstadier til karies eller parodontose kunne iværksætte en forebyggende behandling. Dit tand eftersyn er således en vigtig del af din samlede mundhygiejne. Og da du samtidig vil få udført en grundig og effektiv rensning af tænderne kan du gå fra klinikken med et skinnende smil og frisk ånde.

Der ud over vil din tandlæge også kunne hjælpe dig når skaden er sket og du for eksempel har knækket eller flækket en tand, udviklet parodontose, fået en tandbyld eller måske har en visdomstand der skal trækkes ud.

Hos din tandlæge kan du få hurtig og effektiv behandling således at du ikke behøver at gå rundt med tandpine alt for længe ad gangen. Og så får du selvfølgelig de bedste råd angående pleje og vedligeholdelse af dine tænder hos din faste tandlæge.

Find din nye tandlæge i Næstved

Er du bosiddende i Næstved eller omegn, og leder du derfor efter en tandlægeklinik på de kanter, kan du med fordel vælge Tandlægerne Dickow & Lindkær – læs mere på dltand.dk