Få flotte vægge og lofter med hjælp fra din lokale maler

20 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal huset eller lejligheden have en ordentlig makeover i form af indvendig maling? Så kan du med fordel kontakte dit lokale malerfirma med henblik på et godt tilbud. Det er nemlig ikke nogen lille sag selv at skulle forestå malerarbejdet, hvis dette omfatter maling af samtlige vægge og lofter samt al indvendigt træværk i hele boligen.

Kan jeg ikke bare selv male min bolig indvendig?

Uanset om du bor i et stort hus eller i en lejlighed af overskuelig størrelse repræsenterer maling af boligen et omfattende projekt.

Du kan ikke nøjes med blot at smøre maling på væggene – i hvert fald ikke hvis resultatet skal bliver flot, og holde i mange år. Såvel vægge som træværk skal forberede på malerarbejde. Du skal som minimum slibe og prime med blåt vand. Er der skrammer, huller eller større ujævnheder, skal disse spartles ud – og dette gælder såvel væggene som panelerne, dørkarmene, vinduesrammer og det øvrige træværk.

Er pudset på dine vægge enten revnet eller i dårlig stand, kan det vise sig nødvendigt med henholdsvis opsætning af filt eller måske en fuldspartling, hvis væggen skal være smuk og ensartet. Og så er du ude i et større projekt, til hvilket du mindst skal afse en uges fuld tids arbejde. I hvert fald hvis du arbejder alene.

Lad et malerfirma varetage det hårde slid

Du kan i stedet vælge at alliere dig med et malerfirma. Hos et malerfirma som for eksempel Malerkanonen finder du udelukkende dygtige, faglærte håndværkere, som står klar til at stille deres ekspertise til rådighed for dig. Med et malerfirma er du sikker på at arbejdet bliver udført på professionel vis. Samtidig vil det kunne udføres langt hurtigere og mere effektivt end du selv vil kunne præstere idet et malerfirma har mulighed for at sætte flere malere på opgaven ad gangen.

Læs mere, og få et godt tilbud på malerarbejde, på https://malerkanonen.dk/