Få en autograf på din vinyl

31 May 2021
Anders Lundtang Hansen

Hvordan får man lige øget værdien på den vinyl, man lige har købt hos https://www.gaffashop.dk/shop/vinyl-403s1.html ?

Det gør man ved, at kunstneren eller artisten signerer eksemplaret, og nogle gange kan man endda få nogle vinyler, som der er præsignerede.

Men det er jo også lidt sjovere, hvis man selv tager ud og får pladerne eller pladen signeret af kunstneren selv.

Man bør egentlig ikke gøre det for at øge værdien, men fordi man er fan af artisten, og det vil betyde det vildeste, hvis man kunne få en autograf på ens plade.

Dog skal man ikke opsøge artisten privat; det bliver man nok ikke mødt positivt, og hvis der er mange medlemmer i et band, så kan det komme til at tage tid.

Derfor findes der sådan en slags events, hvor man signerer skiver, hvilket kan være i forbindelse med release på en udgivelse, hvor man så kan dukke op og købe en skive og få den signeret.

Signaturen på vinylen betyder alt!

I den anledning kan man jo også købe en anden vinyl end den nyeste fra kunstneren, eller man kan tage en anden vinyl fra samlingen med, som man gerne vil have signeret.

Andre gange kan man måske få lov til at møde artisten, når vedkommende er ude at optræde, hvorfor man kan tage ens vinyl med her for at få den signeret; men så skal man nok lige have den i et aflåst skab først eller lignende, så den ikke kommer med ind til koncerten og eventuelt går i stykker.

Kender man et sted såsom en bar, hvor kunstneren plejer at frekventere, så kan du tage chancen og se, om vedkommende er der en dag, hvor du tager vinylen under armen med henblik på at få en autograf på den.

Når vedkommende så dør, så øges værdien virkelig på denne vinyl.