Få den rette tandbehandling, når du lider af tandlægeskræk

02 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du en af de mange danskere som undgår tandlægen – og derfor ikke har været til tandlæge i mange år? Så bør du se at komme af sted. Regelmæssige tandlæge besøg er nemlig den eneste måde hvorpå du kan undgå sygdomme og lidelser i tænder og i tandkød.

En tandlæge vil nemlig kun have chancen for at sætte ind med forebyggende behandling hvis du med jævne mellemrum sætter dig i tandlæge stolen og gaber op. Springer du flere årlige eller halv årlige tandlæge besøg over risikerer du at udvikle dårligdomme som er langt dyrere at behandle end regelmæssige tand eftersyn med tilhørende rensning af tænderne. Og så har du faktisk ikke sparet noget.

Jeg er bange for at gå til tandlægen

Skyldes dine udeblivelser tandlægeskræk frem for nærighed er der også hjælp at hente her. Langt de fleste moderne tandlæge klinikker anno 2020 er fuldt rustet til at håndtere patienter med denne velkendte angstlidelse. Tandlægeskræk bør ikke forhindre dig i at vedligeholde et smukt og sundt blivende tandsæt – og tandlæge, tandplejer og klinik assistent vil til en hver tid hjælpe dig med at håndtere din angst.

Fortæller du din tandlæge at du lider af tandlægeskræk forud for besøget vil han eller hun sørge for at der bliver sat ekstra tid af til din behandling. På den måde kan du få alle de pauser du ønsker, og selv styre tempoet. Og så kan du få flotte rene tænder uden det store ubehag.

Hvor finder jeg en god tandlæge i Århus?

Er du bosiddende i Århus eller nærmeste omegn kan du med fordel benytte Tandlægerne på Stjernepladsen som din faste tandlæge. Tandlægerne på Stjernepladsen hører til en af de mere vel etablerede tandlæge klinikker i Århus, og byder på såvel det nyeste udstyr som på erfarent og kompetent personale. Læs mere på http://stjerneklinik.dk/