Få den bedste hjælp til VVS-opgaver på Amager

03 August 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når du står for at skulle gennemføre et større renoverings projekt i din bolig er det en god idé på forhånd at kontakte de relevante håndværkere. Det kan for eksempel dreje sig om tømrere, murere, snedkere og malere. Skal der foretages omfattende arbejde i køkken eller i badeværelset er det i reglen også en rigtig god idé at tilkalde en autoriseret VVS installatør. Især hvis arbejdet inkluderer opgaver så som flytning af afløb, oprettelse af dræn til vaskemaskine eller opvaskemaskine, eller måske sløjfning af eksisterende VVS installationer – for eksempel gas ledninger.

Denne type arbejde må du nemlig under ingen omstændigheder selv udføre. Det er nemlig forbundet med meget stor risiko selv at fifle med de faste VVS installationer i boligen. Hvis du eksempelvis samler en gas ledning forkert kan der opstå lækage. Udsivende gas kan føre til farlig kulilte forgiftning eller fatale gas eksplosioner. En forkert opsat vand installation kan forårsage sammenblanding af spildevand og drikkevand hvilket kan medføre forgiftning af mennesker i hele ejendommen.

Du kan, med andre ord, nemt komme til at sætte andre menneskers liv og helbred på spil hvis du selv forsøger dig som gør det selv mand i VVS sammenhæng. Og samtidig vil dit forsikrings selskab sandsynligvis ikke dække omkostningerne i forbindelse med vandskade forårsaget af dit klamphuggeri.

Hvor finder jeg en dygtig VVS mand på Amager?

Er du bosiddende på Amager er det en god idé at finde en autoriseret VVS installatør som residerer i netop dette område. Her kan du med fordel vælge det velrenommerede VVS firma Claus A. Axmark VVS. Claus A. Axmark VVS betjener fortrinsvis kunder på Amager og kører i hele området Amagerbro, Sundby, Kastrup, Tårnby og Dragør.

Du kan regne med en løsnings orienteret og professionel service hos Claus A. Axmark VVS samt selvfølgelig en personlig og kundevendt betjening. Læs mere på caavvs.dk