Få den bedste hjælp fra din lokale maler

18 May 2020
Astrid Pedersen

editorial

Har du længe haft planer om at opfriske malingen på væggene og i loftet, men kniber det med at finde tiden og overskuddet til dette projekt? Så kan du overveje at benytte professionel assistance.

Et vel udført stykke malerarbejde kan tage rigtig lang tid hvis du er alene om det, og visse opgaver som for eksempel fuldspartling eller opsætning af filt eller tapet kræver et vist håndelag. Har du ikke selv den store erfaring med indvendig maling af bolig, bør du overlade opgaven til nogen der har. Ellers ender du med et resultat som hverken er kønt eller holdbart – og så er alt dit hårde arbejde til ingen verdens nytte.

Hvad er fordelen ved at benytte et malerfirma?

Hvis du vælger at male selv, bør du undgå at gå i den samme fælde som rigtig mange boligejere går i når de træffer en lignende beslutning, nemlig at undervurdere opgavens omfang.

Skal resultatet af dit malerarbejde være smukt og strålende, og holde i mange år, skal der gøres et ret stort stykke forarbejde. Væggene skal forberedes på at blive malet – og hvis malingen skal binde, betyder det at hver enkelt væg skal renses og slibes, og alle ujævnheder skal spartles ud. Dernæst skal du enten prime væggen med blåt vand, også kaldet Microdispers, eller sætte filt op. Er pudset i virkelig dårlig stand kan en fuldspartling være nødvendig for at opnå den ensartede overflade. Og så er du pludselig ude i et projekt som hurtigt kan tage flere uger.

Hvis du i stedet overlader malerarbejdet til et malerfirma, har du mulighed for at sætte flere malere på opgaven. Dette betyder at denne hurtigere bliver løst, og at dit hjem på kort tid kan være klart til indflytning. Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på billigt malerarbejde hos https://malerkanonen.dk/