Få afslebet jeres gulve, inden I flytter ind

29 September 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Hvis du skal flytte og der i din nye bolig er flotte smukke og gamle trægulve, bør du overveje at få dem afslebet inden du flytter ind. Ikke at du ikke kan vendte, det er bare meget nemmere at gøre når boligen er tom, end når der står møbler i boligen. Samtidig forlænger du også perioden inden det bliver nødvendigt at afslibe dem igen.

Uanset hvor forsigtig man er og hvor grundig man er med at vaske gulvene, vil det være nødvendigt på et tidspunkt at få dem afslebet, hvis de forsat skal se smukke ud og ikke triste ud. Du kan læse mere om gulvafslibning her https://gulvafslibning-priser.dk/gulvafslibning-valby/.

Gulvafslibning 

Som privatperson kan du sagtens selv afslibe dine gulve. Det er ikke svært at lære men det tager tid. Du skal regne med at skulle bruge 2 dage pr værelse. De fleste byggefirmaer udlejer maskiner til gulvafslibning og det nødvendige sandpapir. Herefter er det teknik. Det er at udskifte sandpapiret på det rigtige tidspunkt.

Skifter du for sendt kommer der ridser i trægulvet og så tager det længere tid med det fine sandpapir, men omvendt hvis du udskifter det for tidligt, kommer det til at tage en evighed at få gulvene pæne.

Kontakt flere firmaer

Når du skal finde et firma til at afslibe dine gulve er det en god ide at kontakte flere firmaer. Dermed får du et godt overblik over prisniveauet og du mindsker risikoen for at have kommet til at ringe til den dyreste i området. Du mindsker ligeledes risikoen for at have valgt et firma, der i deres iver har givet så godt et tilbud, at de reelt ikke har tid til at udføre opgaven ordentligt uden at miste penge. Det kan betyde at i kan risikere at det hele skal laves om eller i værste fald at gulvet er blevet ødelagt.