Et arrangement i Aarhus kan komme hjem til dig

11 December 2018
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du tror måske, det er løgn, men der findes faktisk en form for gråzone, hvis man vælger at tolke lidt på det, hvor et omdrejningspunkt, der ofte leverer oplevelser ude i byen, kan komme til at ske hjemme hos dig selv.

Og hvordan foregår det så?

Det sker mere specifikt ved, at man tager fat i spille- og event-stedet Turbinehallen i Aarhus og kigger på, hvad de egentlig er for en entitet.

Normalt ville man jo granske begivenhedskalenderen på deres hjemmeside, turbinehallen.dk, for at se, om der sker noget spændende i deres afgrænsede areal i den nærmeste fremtid, man har lyst til at tage ud at opleve.

Men hvis man kigger på følgende link, kan man se, at der også er mulighed for at få en oplevelse fra Turbinehallen leveret direkte derhjemme eller andet ønsket sted.

Der er nemlig tale om noget så dansk og sammenkoblende som en klassisk julefrokost, som Turbinehallens dygtige madskabere kan kreere til dig og din julefrokost, om det så er en privat en af slagsen, eller du er ude i, at foreningen eller firmaet skal have afholdt en julefrokost.

Og julefrokosten fra Turbinehallens ferme folk er ikke sammensat ved tilfældighedernes spil; her er der sat øje for, at madens sammensætning bliver baseret på de klassiske danske retter, som man kender dem fra en klassisk julefrokost herhjemme samtidig med, at der bliver udfordret lidt ved konventionerne.

Hos dem er der både lunt, varmt, koldt, salat, ost og dessert at vælge bravt iblandt, og så kan man vælge mellem den store eller den mindre løsning, så måltiderne passer til selskabets sammensætning.

Og skulle du som med-arrangør heller ikke orke serveringen, når du har fået den gode mad leveret fra Turbinehallen, så skal du heller ikke fortvivle, for der er også mulighed for at hyre personale fra Turbinehallen i form af serveringsfolk, der gerne klarer den gerning til den hyggelige julefrokost for dig.