Drømmer du om at få varmepumpe i dit hus?

22 November 2022
Anne-Mette Hansen

editorial

En Panasonic varmepumpe luft til vand er en effektiv og forholdsvis grøn måde at varme boligen op på. Denne type varmepumpe er meget økonomisk og effektiv. Den holder sin effekt, også selvom der er meget koldt udenfor. Ligesom den har en kortere tilbagebetalingstid end andre varmepumper på markedet.

Læs meget mere om at vælge varmepumpe luft til vand i denne guide. 

 

Hvad er en varmepumpe luft til vand?

En luft til vand varmepumpe kører på strøm. Selve varmepumpen bruger luften udefra til at varme vand op, som så sendes fra en varmvandsbeholder og ud gennem husets radiatorer. Det er egentligt ret simpelt. 

Ligesom med et aircondition anlæg, vil varmepumpen afgive noget kondensvand. Den del af varmepumpeanlægget, der er placeret udenfor sender også kølig luft ud engang i mellem. 

 

Hvorfor vælge en Panasonic varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fra Panasonic er et rigtigt godt valg. Der findes mange varmepumper på markedet, men denne her gør sig særdeles udmærket. Det gør den af to årsager, som også er nogle af de vigtigste sammenligningspunkter for varmepumper.

Det er:

– Tilbagebetalingstid

– T-CAP funktionen

Tilbagebetalingstiden er den tid, du skal have varmepumpen, før den har tjent sig selv ind. Idét Panasonic varmepumpen er meget effektiv, vil den ofte give dig en høj forbrugsbesparelse og dermed en kortere tilbagebetalingstid.

T-CAP funktionen omhandler netop varmepumpens effektivitet. Panasonic varmepumpen ligger på samme effektivitet uanset temperaturen udendørs og har derfor en rigtig god T-CAP funktion.  

Panasonic varmepumpe

Sådan får du installeret en varmepumpe luft til vand 

Lyder det som en god idé med sådan en varmepumpe? Hvis du har besluttet dig for at få udskiftet din nuværende opvarmningsløsning, er det blot at kontakte et VVS-firma. Der findes også firmaer, der udelukkende er specialiseret i opsætning og installation af varmepumper. 

Skal det være en Panasonic varmepumpe, er det en god idé at forhøre virksomheden, hvilke typer de opsætter og få et tilbud med en model fra mærket Panasonic.