Drømmer du om at eje et el-løbehjul?

28 October 2020
Anne-Mette Hansen

editorial

En stor drengedrøm? Eller et praktisk transportmiddel der skal få dig fra A til B på et øjeblik? El-løbehjulet har mange formål. Det er ideelt til både sjov og leg på aflukkede områder, såvel som at det kan være et transportmiddel, der nemt kan få dig omkring i trafikken. 

Men hvad skal du overveje, inden du køber et elektrisk løbehjul? Læs med i guiden her, og få svar på alle dine spørgsmål om el-løbehjul.

5 tips til at vælge det mest optimale el løbehjul

De fleste, der køber et el løbehjul, er førstegangskøbere. Løbehjulet med el er nemlig et nyere fænomen, og det er først indenfor de seneste par år, at det er blevet rigtig populært og brugt i Danmark. 

Men hvilke faktorer skal du egentlig overveje, inden du investerer i et eldrevet løbehjul?

1) Er det til børn eller voksne? Der findes forskellige størrelser, der maks. kan bære et vist antal kg. Derudover er løbehjulene til voksne også langt kraftigere og kan derfor køre hurtigere.

2) Hvor hurtigt skal det køre? Skal det bare være til leg? Eller til at færdes ude i trafikken? Du kan få el løbehjul, der kører helt op til 25 km/t. 

3) Hvor langt skal det kunne køre? Igen er der forskellige distancer, som løbehjulene kan nå på en enkelt ladning. Nogle kan køre op til 35 km på en ladning. 

4) Hvor meget må det veje? Det er en god idé at overveje, hvis du skal have det med i bussen eller toget – at det ikke er for tungt at bære på.

5) Hvad må det koste? Dit budget afgør, hvor kraftigt et el-løbehjul du kan få dig. Jo kraftigere, jo hurtigere og jo flere km på en ladning. 

Køb dit el-løbehjul online og spar penge 

Du finder mange webshops, der forhandler el løbehjul til både børn og voksne. Der er ofte mange penge at spare, når du køber det online.