Det rette vagtfirma skal vælges med omhu

19 november 2018
Anders Lundtang Hansen
Det rette vagtfirma skal vælges med omhu

Hvornår ved du, at du har valgt det rette vagtfirma til din vagtopgave?

Det kan “desværre” først siges fra dit specifikke punkt, når de har udført opgaven til fulde efter en rum tid, og det kan jo føles lidt beklageligt, når du gerne på forhånd vil være sikker på, at du har foretaget det rette valg med et vagtfirma.

Der er jo for eksempel ikke tale om eksternt rengøringsfirma eller cateringsfirma, hvor det værste, der kan ske, kan man sige, er, at leveringen og servicen ikke er tilfredsstillende, så man kan udskifte de nævnte firmaer til nogle andre.

Men ved et vagtfirma er man jo ude i at tildele stor tillid til nogle mennesker, som man ret beset ikke kender personligt, og hvor de enkelte medarbejdere kan blive udskiftet fra opgave til opgave, så man alligevel ikke når at opbygge et bånd med den specifikke vagtperson.

Vagter kan bruges til mange forskellige sammenhænge, hvor de kan agere alt fra sikkerhedsfolk på alt ved konferencer, hvor de udgør adgangskontrolinstansen mellem indgangen og selve hallen, hvor de skal sikkerhedsgodkende deltagerne.

Vagterne kan også bruges ved natklubbe og andre steder, hvor der er behov for kontrol med, hvem der kommer og går. Dette kunne i og for sig også gælde ved en arbejdsplads.

Man ser også i steder som Jylland, at vagter bliver valgt som løbende billetkontrollører på busruterne.

Mest kendt er vagtfirmaer nok til at gå og holde løbende kontrol ved enten firmaer eller private boliger, om det så er 24/7 eller som kørende effekt, hvor de gentagende gange tager ud og kontrollerer områder, de er blevet hyret til at overvåge, eller de installerer de bedste overvågningssystemer til at virke døgnet rundt.

Det leder os dog tilbage til, hvem du kan stole på, da vagtfirmaer- og opgaver er noget personligt, man gerne vil kunne stole på.

Vi tør dog godt hævde, at hvis du vælger Bluesecure som dit vagtfirma, så kan de give dig en personlig skrædderløsning, der kan give dig ønsket om den bedste beskyttelse, så du ved, at arealet altid er i sikre hænder.