Derfor skal du vælge epoxy maling til dine betongulve

22 June 2022
Kamilla Sonne

editorial

Ønsker du at male og beklæde gulve af beton, er det generelt ikke en god idé at bruge almindelig maling. Det kræver noget ganske særlig maling, for at man kan få et hårdført resultat, som forbliver pænt og er nemt af vedligeholde i mange år ud i fremtiden.

Og det er derfor, at epoxy maling er det rigtige valg. Det er oplagt til gulve af hårde materialer som fx beton, og det er også et godt valg til gulve, hvor der er meget trafik.

Skal der eksempelvis males gulv i et køkken, et atelier, en lagerhal eller noget lignende, så er epoxy maling det oplagte valg.

epoxy maling

Hvad er epoxy maling egentlig?

Epoxy maling er kendt for at være utroligt hårdført, idet det skaber en hærdet overflade, som er nem at rengøre og vedligeholde.

Epoxy består egentlig af to komponenter, nemlig en base og en hærder. Når disse to blandes, inden malingen påføres, begynder det at hærde. Derfor skal man påføre epoxy maling inden for 1-2 timer efter, at man har blandet de to komponenter.

Resultatet er en overflade, der er utrolig hårdfør og robust. Den kan holde til en masse trafik og er nem at rengøre, næsten uanset hvad der kommer på malingen. Derfor er det en god investering i de rum, hvor man gerne vil have frihed og fleksibilitet til at arbejde uden bekymringer.

Find et stort udvalg af maling

Hvis du køber din epoxy maling på nettet, kan du finde et stort udvalg og spare penge. Det giver nemlig mulighed for at finde præcis den størrelse, som du skal bruge til dit gulv.

Dermed slipper du for at købe en masse ekstra maling i en stor bøtte, som du aldrig får brugt. Derfor er det smart at lede efter din epoxy maling på nettet, så du er sikret meget for pengene.