Daglig massage hjemme hos dig selv med en massagepistol

28 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Kunne du godt tænke dig massage på daglig basis, men har du ikke råd til at gå til massør hver eneste dag? Så kan du overveje at investere i en smart massagepistol til hjemmebrug. Med en massagepistol kan du selv massere dine ømme og spændte muskler hver eneste dag og således slippe af med hold i nakken eller smerter i skuldre eller lænd. Og det til en brøkdel af prisen for daglig massage.

Hvordan bruger man en massagepistol?

En massagepistol er særdeles nem at bruge. Selve apparatet har form som en pistol og ligner faktisk lidt en hårtørrer. På pistolens ”munding” monteres et massagehoved – dem findes der et bredt udvalg af som du kan bruge afhængig af behov eller alt efter hvor på kroppen du har brug for massage. Pistolen rettes mod det område som trænger til massage og affyres hvorved der udløses en række impulser i form af hårde slag med høj frekvens mod området.

Når du bruger en massagepistol vil du på effektiv vis kunne knuse myoser og spændinger og samtidig styrke blod omløbet i det ramte område. Det betyder at du vil kunne mærke nærmest øjeblikkelig lindring for det ubehag som dine spændinger og muskel knuder afstedkommer.

Du vil lynhurtigt kunne løsne op for spændinger og tilføre musklerne ilt og næring på grund af den øgede cirkulation. Efter en periode hvor du har brugt din massagepistol på regulær basis vil du begynde at mærke de langt rækkende effekter i form af reducerede smerter og spændinger og en øget bevægelighed i leddene samt bedre smidighed i muskler og bindevæv. Og holder du din brug af massagepistolen ved lige gennem længere tid vil du opleve at du får en hurtigere restitution og en mindsket tendens til at udvikle nye skader.

Du kan finde din nye massagepistol hos Altermed Wellness på altermed.dk.