Bevar dit blivende tandsæt med hjælp fra din tandlæge

04 June 2020
Astrid Pedersen

editorial

Det er en god idé at passe sine tandlæge besøg. Ikke for tandlægens skyld, men for tændernes. Vi får kun to sæt tænder i løbet af vores liv – mælketænderne og det blivende tandsæt. Det første sæt tænder falder ud inden vi når puberteten og erstattes med et sæt som vi skal leve med resten af vore dage.

Derfor er det vigtigt at vi passer godt på disse tænder. Dette gøres mest effektivt ved at holde en god mund hygiejne – og besøge tandlægen mindst en gang om året.

Find centralt beliggende tandlæge i Århus

Hvis du bor i eller omkring Århus og leder efter en tandlæge med en nemt tilgængelig og central beliggenhed kan du med fordel vælge Tandlægerne på Stjernepladsen.

Hos Tandlægerne på Stjernepladsen, som er blandt de mest veletablerede tandlæge klinikker i Århus, finder du de mest kompetente og erfarne tandlæger, tandplejere og klinik assistenter. Det fast sammentømrede team har igennem mange år hjulpet patienter fra hele Århus området med at holde tænderne rene, smukke og stærke.

Tandlægerne på Stjernepladsen har som overordnet mission at minimere patienternes behov for tandlæge besøg. Dette gøres gennem grundige eftersyn og ditto rensning af tænder og tandkød hvert halve eller hvert hele år. På den måde sikres det at tandlæger og tandplejere hos Tandlægerne på Stjernepladsen er up to date med eventuelle forandringer i dine tænder eller i dit tandkød, og hurtigt kan sætte ind med forebyggende behandling, skulle der findes ansatser til dårligdomme eller lidelser.

Når du vælger Tandlægerne på Stjernepladsen som din tandlæge i århus vil du altid blive holdt a jour med dine aftaler, så du ikke misser dem. Og så kan du være tryg ved at dine tænder er i sikre og professionelle hænder.

Du kan bestille tid til en indledende konsultation med tandrens og eftersyn af tænder og af tandkød på hjemmesiden stjerneklinik.dk