Besøg Danmarks bedste bilportal og find brugte biler til salg

20 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Måske synes du ikke at kunne se nogen fordele ved at købe en brugt bil frem for en spritny én af slagsen. En brugt bil har trods alt tilbragt nogle år på vejene og har dermed været udsat for en vis mængde slitage. Og hvordan ved man at bilen ikke falder fra hinanden inden for den første måned når man køber en brug bil?

Hvad er ideen i at købe en brugt bil?

Men faktisk behøver du slet ikke at have alle disse bekymringer. En brugt bil anno 2021 er ikke nødvendigvis en gammel bunke rust eller et sminket lig som kan stå af hvad øjeblik det skal være. Gennem de seneste ti år er der solgt helt utroligt mange nye biler i Danmark – og disse biler holder generelt en god og solid kvalitet.

Dette smitter selvfølgelig af på brugtvogns markedet hvor du kan finde et stort udvalg af brugte biler til salg – mange af dem med kun ganske få år på bagen. Disse brugte biler er som regel i fin og køreklar stand, og en god del af dem er stadig omfattet af fabriks garantien.

Dette skyldes at deres forrige ejere har passet godt på bilen og sørget for at den kom til service med jævne mellemrum. Mange af de brugte biler, du finder på det danske brugtvogns marked, stammer fra biludlejnings firmaer og leasing selskaber som gerne vil tilbyde deres kunder de seneste nye modeller og derfor sælger deres brugte biler inden for få år.

Det betyder at du kan finde en aldeles velholdt brugt bil med mange kilometer tilbage i tælleren – til en brøkdel af bilens nypris. En bil på en tre til fem år har nemlig allerede gennemlevet størstedelen af det værdi tab som påbegyndes fra det øjeblik bilen triller ud fra forhandleren. Og så slipper du måske for at gældsætte dig for at købe bil.

Du kan finde et stort udvalg af brugte biler på Biltorvet.dk