Bliv Sharepoint ekspert

13 August 2021
Steffen Hansen

editorial

Så du prøver at lære lidt om SharePoint, men ved ikke helt hvordan du skal starte med det? I dette indlæg finder du gode råd til, hvordan du kommer i gang, og hvordan du hurtigt bliver god, så du kan bruge det i din hverdag. Læs mere herunder.

Sådan starter du

Inden du starter med at få ny læring, så er det vigtigt at huske, at ikke alle lærer ens. Derfor vil vi give dig flere forskellige placeringer du kan opsøge viden, så du kan finde den læringsmetode der virker for dig. Det er for nogen individer barnemad at lære, alt der er at lære om SharePoint, hvor det for nogen er meget komplekst. Derfor må du ikke glemme, at du bare skal blive ved, selvom det ikke går som du forventer. Vi er sikre på, at nok skal blive en ekspert på emnet.

Det kan tage lang tid at lære, så man kan huske det. Derfor anbefaler vi, at man bliver ved og ved, indtil det sidder fast, og man føler sig helt sikker i det.

Start med en guide

For at blive dygtigere til SharePoint, skal du starte med at finde ud af hvordan du lærer bedst. Er det bedst for dig at læse en guide på nettet, er det bedst for dig at se videoer på YouTube, eller er det bedst for dig at deltage i fysisk undervisning?

Den ene måde udelukker ikke den anden, og derfor kan det være oplagt, at du prøver forskellige ting, og finder den bedste læringsmetode for dig.
Hvis du foretrækker fysisk undervisning, kan du tilmelde dig et suverænt kursus om emnet ved at klikke her: https://www.4d.dk/kurser/office/sharepoint

Hvis du hellere vil prøve at prøve med en online guide, eller en video guide på YouTube, så kræver det blot en søgning, og så er du i gang!