Hvorfor bruge et webhotel?

19 April 2022
Astrid Pedersen

editorial

Når din hjemmeside skal i luften, kan du vælge at lægge den på et webhotel. Men hvad er egentlig fordelene ved denne løsning?

Optimal sikkerhed på et webhotel

Når du vælger at lægge dit website eller din webshop på et webhotel kan du være sikker på at nedetiden er minimal. Langt de fleste udbydere af webhosting er helt up to date med de nyeste server teknologier som sikrer såvel backup som fail over løsninger.

Det betyder at din side ikke går ned blot fordi serveren er udsat for et nedbrud. Der står nemlig en ny én klar til at tage over. Og konstant backup sikrer at ingen af dine data går tabt.

Samtidig vil du ikke selv skulle bøvle med sikkerhedsmæssige foranstaltninger så som firewall og antivirus. Dette sørger din udbyder nemlig også for.

webhotel

Ekstra services på et webhotel

De tider er for længst forbi hvor en webhotel løsning var blot og bar hosting af hjemmesider. Nu om stunder kan du forvente langt flere tjenester når du køber plads på et webhotel. Du vil for eksempel hurtigt og nemt kunne oprette og bygge en hjemmeside på et webhotel.

Den dag i ag tilbyder langt de fleste webhoteller i Danmark det der kaldes one click installation af de mest kendte og anvendte open source CMS’er. Et CMS (Content Management System) er det skelet som din hjemmeside er bygget på, og indeholder såvel kode som database. Når du vælger one click installation af et CMS slipper du for selv at skulle bøvle med eksempelvis oprettelse af database eller installation af templates og plugins.

Stort set alle webhoteller tilbyder opdaterede versioner af eksempelvis WordPress, Joomla!, Drupal, Magento eller Shopify, som er blandt de mest populære og brugervenlige CMS’er på verdensplan. Installationen går let som en leg – og så er du faktisk klar til selv at bygge din egen webshop eller hjemmeside.

Find dit webhotel på webhotel-guiden.dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://visstedu.se/

https://aktiv-fritid.se/

https://din-fritid.se/

https://familjehobby.se/

https://fritid-natur.se/

https://fritidsbloggaren.se/

https://hobby-bloggaren.se/

https://hobby-fritid.se/

https://hobbyknep.se/

https://hobbymannen.se/

https://hobbyochfritid.se/

https://hobbyposten.se/

https://vimedhobby.se/