Lad det lokale malerfirma i Nødebo sætte vægge og lofter i stand

04 august 2020
Astrid Pedersen

Mange af os kender mestendels den nordsjællandske by Nødebo fra jule lystspillet ”Nødebo Præstegård”. Navnet såvel som det naturskønne område oser af hygge og idyl, og dermed er Nødebo et yderst populært mål for børnefamilien som søger en hjemstavn tæt på – men dog på en vis afstand af – den store by.

Nødebo har sin fysiske beliggenhed mellem Hillerød og Fredensborg, og er hjemmehørende i Hillerød kommune. Den fine lille landsby ligger i Gribskov ved Esrum Søs sydvestlige bred, og kan blandt andet bryste sig af Nordsjællands ældste kirke, Nødebo Kirke.

I Nødebo kan den lille børnefamilie nyde godt af fine pasningsmuligheder og den lokale folkeskole, Nødebo Skole, som huser 150 elever fra 0. til 5. klasse. Og når børnene bliver større kan de via bus eller sikker cykelsti transportere sig selv til skole i Hillerød.

Få professionel hjælp til maling af hus i Nødebo

Har du og familien således erhvervet jer en bolig i Nødebo, kan I med fordel sætte den fint i stand inden I flytter ind. Såfremt I har planer om at bo i Nødebo i mange år er det en god idé at få styr på renoveringen forud for indflytning mens boligen endnu står tom og umøbleret. På den måde kan håndværkerne lettere komme i bund med såvel maling og lofter, vægge og træværk som eventuel afslibning og efterbehandling af gulve – og så bliver resultatet blot smukkere og mere holdbart.

Til dette formål kan I med stor fordel benytte jer af lokale håndværkere. Ønsker I hjælp til indvendig maling af huset, kan I vælge den lokale afdeling af Malerkanonen. Hos Malerkanonen får I professionelt malerarbejde til lave priser, udført af en faglært håndværker med mange års erfaring inden for branchen.

Malerkanonen står altid klar med et tilbud på billigt malerarbejde i høj kvalitet – find det lokale malerfirma i Nødebo på Malerkanonen.dk